Ротацията ще се случи. Да България плати тежка цена за участието си в

...
Ротацията ще се случи. Да България плати тежка цена за участието си в
Коментари Харесай

Мануела Малеева: Ротацията ще се случи

Ротацията ще се случи. " Да България " заплати тежка цена за присъединяване си в ръководството. Коментарът направи в „ Добро утро, Европа “ Мануела Малеева, съучредител на партията. Според Калоян Янков, бивш народен представител от Демократична България и учредител на клуб „ Девети декември “, не е било сега времето, партията да определи европейската си принадлежност.

 
Аз мисля, че би трябвало да има държавно управление, до момента в който в действителност навлезем в еврозоната – както би трябвало. След това мисля, че би трябвало да се върви към нови избори.
Мануела Малеева

Става доста комплицирана битката с корупцията, когато в държавното управление са хора като Пеевски и Борисов, счита Малеева.

„ За „ сглобката “ ние стискаме зъби и чакаме еврото да бъде признато. Сега се „ стяга мощно коланът “ и се вземат странни ограничения за понижаване на инфлацията “, уточни Калоян Янков.

 
Не е в този момент моментът да определим принадлежността си към ЕНП или към други, тъй като преди европейските избори ЕНП значи да се наредим до Борисов, което не е доста секси. А в случай че изберем АЛДЕ, ще се наредим до Пеевски, което е още по-зле. Според мен, това решение трябваше да се вземе след европейските избори.
Калоян Янков

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР